anettesbaksida

Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Tessan

7 april 2014 20:33

Hej! Havreflarnstårta: Blir de 4 bottnarna 1 eller 2 tårtor? Ser ut som 2 bottnar på 1 tårta på bilden men du skriver att man ska dela upp i 4 delar... TACK

Anette Saleryd

17 augusti 2014 13:13

Det blir 4 bottnar av en sats vilket blir en tårta! Lycka till! :D

 
Ingen bild

Helena Komorowska

16 februari 2013 07:47

hur gör man såna kakor förfösta gången

Anette Saleryd

16 februari 2013 16:36

Vilken kaka tänker du på? Toskakakan? Det är bara att följa receptet! Lycka Till! / Anette

 
susanne

susanne

8 december 2012 12:05

Ditt bästa recept på kanelbullar? Får man det. Hur lyckas du med bullar? Jag brukar också rulla som en rulltårta men mina blir så stora. Hur får man de inte så stora och så saftiga och fina?

http://garntussen.wordpress.com

Anette Saleryd

8 december 2012 18:44

Hej!
Såklart du får det! =)
Jag använder mig av receptet som står på baksidan av vetemjölspaketet!
Blir 40 bullar
150 g smör
5 dl mjölk
50 g jäst
½ tsk salt
1 dl socker
c:a 1,4 liter vetemjöl
ev. 2 tsk kardemumma
Dela degen i 4 delar
Sen fyller jag dem med en smet som jag har kört ihop som består av:
200 g smör
2 dl florsocker
1 dl strösocker
1 msk kanel
1 tsk vaniljpulver
Vill du ha mindre bullar så dela degen i 5 delar i stället.
Så enkelt är det!
Lycka till med baket!=)

 
Ingen bild

svärmor

23 november 2012 21:58

OJ!vad du kan har inte vetat om att du har en baksida.tack för allt snälla du svärmor.det blev inte någon fråga men det går väl bra ändå.

Anette Saleryd

25 november 2012 14:31

Tackar,tackar! Man behöver inte ställa nån fråga man kan bara lägga en kommentar om man vill! Ha det gott kära du! =)

 
Ingen bild

lisbeth

11 november 2012 14:47

vad blir det för gott till fikat.

Anette Saleryd

11 november 2012 14:51

I dag blir det (på begäran) en budapestlängd med päron i. Yammi! =)

 
Ingen bild

Irene

6 juli 2012 16:20

Hejsan!
Ville bara tacka dig för de fantastiska recept. Suveränt bakat!
Roligt! för jag har också det intresset
Kommer igen i din blogg
Tack! Tack!
Kram Irene

Anette Saleryd

8 juli 2012 17:19

Tack! Visst ÄR det roligt att baka!
Anette =)

 
Ingen bild

Helen Ahlberg

5 maj 2012 13:56

Vi ska vara ca 20 frissor på city salongen på tisdag 8/5 och ha kurs. Det blir pastasallad kl 19.00 och sen vore det toppen med något gott till kaffet. Kan vi köpa av dig. Kram från Helen Ahlberg

Anette Saleryd

8 maj 2012 20:33

Hej!
Jäklans! Såg inte ditt meddelande förrän NU! Tyvärr är jag inte inne varje dag och tittar till den!
Hoppas det löste sej i alla fall.
Kram Anette

Presentation


Hejsan!
Jag heter Anette och mitt "handarbete" är att baka!
Med den här sidan hoppas jag kunna ge er inspiration,och göra så ni vill ställa er i köket och börja baka!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anettesbaksida med Blogkeen
Följ anettesbaksida med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se