Direktlänk till inlägg 11 augusti 2013
Alltid lika saftigt och gott med morötter i bakverk!
3 ägg
2 dl socker
125 g smält smör
3 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
3 dl rivna morötter
Vispa ägg och socker
Blanda i det smälta smöret, de torra ingredienserna och till sist morötterna.
Grädda i en rund form, 175 grader c:a 30 min.
glasyr:
2 dl florsocker
50 g smält smör
175 g philadelfiaost
Blanda ihop till en glasyr och bred över den kalla kakan.
Garnera med färgad cocos om du vill.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|