Direktlänk till inlägg 11 augusti 2013
Har ni inte testat daimrulltårta än så rekomenderar jag den!
Jag gillar inte ens daim...men denna... Mmmm....
Ingredienser:
3 ägg
1½ dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk vatten
Gör så här:
Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
Blanda ihop mjöl och bakpulver, vänd sedan ner det i äggblandningen och tillsätt vattnet.
Bred ut i en långpanna och grädda i 225 grader c:a 5 min.
Ta ut kakan, strö över lite socker och vänd upp den på en ny plåt. Låt kallna.
Rör ihop fyllningen:
125 g mjukt smör
1 3/4 dl florsocker
1 äggula (om du vill så använder du äggvitan i botten)
2 tsk vaniljsocker
1 hackad dubbeldaim
Bred krämen på den kalla bottnen och rulla ihop.
Förvaras i kylskåpet.
Smaskens!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|