Direktlänk till inlägg 20 juli 2012
Jag brukar alltid göra mina köttbullar i ugnen! Gillar inte att stå och passa dem i stekpannan och försöka få dem att förbli runda...sen gör jag en ordentlig omgång när jag ändå gör!
Bara att rulla och lägga på bakplåtspapper sen låter jag dem gotta sig i 225 grader c:a en kvart!
De som inte går åt direkt är det bara att frysa in.
Jag brukar steka på dem när vi ska äta för att få dem extra fina i färgen!
Köttbullar med potatis, sås och lingon! Mmmm....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 | 15 |
|||
16 |
17 | 18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|